Müge Anlı'ya Konuk Olan Ailenin Derin Dramı: Müslüm Gürses Bıyıkları ile Farah Zeynep Sevgilim Diyen Kişi Ortaya Çıktı

Müge Anlı'ya Konuk Olan Ailenin Derin Dramı: Müslüm Gürses Bıyıkları ile Farah Zeynep Sevgilim Diyen Kişi Ortaya Çıktı
Her gün farklı dram hikayelerini yıllardır ekrana taşıyan Müge Anlı'da bu kez 15 yaşında kayıp bir çocuk aranıyor. Yayına bağlanan görgü tanıkları Kaan Çam'ın Beşiktaş ve Şişli bölgesinde takma bir bıyıkla gezdiğine şahit olduklarını dile getirdi.

Müge Anlı, geçen hafta programına katılan endişeli bir ailenin 15 yaşındaki oğlu Kaan Çam'ı bulma çabalarına odaklandı. Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Kaan Nişantaşı ve Şişli gibi bölgelerde, saçından Müslüm Gürses tarzı bıyık yaparak dolaştı. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın sevgilisi olduğunu iddia ettiği öğrenildi.

s-6ad1e2de115cc0cffae2edc210041e2a1fdf32aa.webp

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

Geçen hafta, Tayfun ve Gamze çifti, 15 yaşındaki oğulları Kaan Çam'ı bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Aile, Kaan'ın Arabesk müziğe tutkun olduğunu ve Müslüm Gürses hayranı olduğunu belirtti. Ayrıca saçlarını kesip bıyık yaptığını da ifade ettiler. Kaan'ın kaybolduğu günden bu yana 8 gün geçti ve Müge Anlı, onu bulmak için tüm imkanlarını seferber etti. Bursa'dan kaçarak İstanbul'a gelen Kaan'ın sevgilisini aramaya çalıştığı ortaya çıktı. Müslüm Gürses'e benzemek için bıyık takan Kaan, sokaklarda dikkat çekiyordu.

s-ff3fdb4affaa6a6c86703b97bc69dbdf15ac7823.webp

Stüdyoda, şaşırtıcı bir telefon görüşmesi gerçekleşti. Bir görgü tanığı, kayıp olduğu düşünülen Kaan'ı Nişantaşı ve Beşiktaş'ta bir bankta otururken gördüğünü bildirdi. Kaan'ın sevgilisini aradığını ve nerede oturduğunu sorduğunu söylediğini aktardı. Tanıklar, Kaan'ın sevgilisinin kim olduğunu merak etti ve Kaan, resmi olmadığını belirterek internetten Farah Zeynep Abdullah'ın resmini göstererek onun sevgilisi olduğunu iddia etti. Görgü tanıkları, Kaan'ın aklının yerinde olmadığını düşünerek oradan ayrıldılar. Ancak Nişantaşı ve Şişli gibi semtlerde, etraftakilere Farah Zeynep Abdullah'ın sevgilisi olduğunu söyleyerek dolaşan genç hala bulunamadı.