Önce Bıçaklayıp Sonra Silahla Vurdular!

Bağcılar'da Ü.Y. adlı kadın tarafından tuzağa düşürülen M.Ç., iddiaya göre 3 şüpheli tarafından bıçaklandı ve ardından silahla vuruldu. Yaralanan M.Ç.'nin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Yaklaşık 1 yıl önce M.Ç. ile 3 şüpheli arasında bir düğünde kavga çıktığı ve aralarında husumet olduğu belirlendi. Olayda yakalanan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Saldırı anı güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

Olay, 21 Nisan Pazar günü Kemalpaşa Mahallesi'nde gerçekleşti. M.Ç., Ü.Y. isimli kadınla buluşmak üzere dışarı çıktı. Buluşma sırasında M.Ç., 3 şüpheli tarafından takip edildi. Şüpheliler tarafından yakalanan M.Ç., önce bıçaklandı ardından da silahla vurularak yaralandı. Yaralanan M.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

istanbul-bagcilarda-tuzak-kurup-once-46630-2.jpg

Şüpheliler ve Ü.Y., olay yerinden bir otomobille kaçarken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan M.Ç., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

istanbul-bagcilarda-tuzak-kurup-once-46630-3.jpg

Yapılan çalışmalarda şüphelilerin olay sırasında, Eyüpsultan'dan kiralanan aracı kullandıkları belirlendi. Polis ekipleri, olayı gerçekleştirenlerin E.K. (30), E.K. (22) ve R.Y. olduğunu tespit etti.

istanbul-bagcilarda-tuzak-kurup-once-46630-001.jpg

HUSUMET DÜĞÜN KAVGASINDA BAŞLAMIŞ

Husumet, yaklaşık 1 yıl önce Alibeyköy'deki bir düğün sırasında başladı. Alkollü bir ortamda çıkan kavgada R.Y. bıçaklanarak yaralandı ve aralarında husumet oluştu. Şüphelilerin Ü.Y. isimli kadın aracılığıyla M.Ç.'yi tuzağa düşürdükleri ve olay yerine gelerek saldırdıkları belirlendi. Polis ekipleri Ü.Y.'yi kısa sürede yakaladı. Saldırganların saklanmasını sağlayan Y.A. ile birlikte 3 kişi daha gözaltına alındı.

Yakalanan 5 şüpheliden Y.A.'ya adli kontrol hükümleri uygulandı. A.K., R.Y., Ü.Y. ve E.K. isimli şüpheliler ise "Kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

istanbul-bagcilarda-tuzak-kurup-once-46630-1.jpg

Kaynak:DHA