09/09/2023: 2 burç , Eylül( ayna tarih)in güçlü enerjisinde "yıkanabilecekleri" için şanslı olacaklar. İşte şanslı olanlar:

09/09/2023: 2 burç , Eylül( ayna tarih)in  güçlü enerjisinde "yıkanabilecekleri" için şanslı olacaklar. İşte şanslı olanlar:
Her ayın bir ayna tarihi vardır, ancak numerologlara göre her sayı, evrende bir şeyi değiştirebilecek güçlü bir enerjiye sahip değildir. 09.09.2023 hayatımızı kesinlikle daha iyiye doğru değiştirebilir, ama özellikle 2 burç için ! Eylül ayna tarihinin olumlu ve güçlü enerjisinde "yıkanabilecekleri" için şanslı olacaklar. İşte şanslı olanlar.

KOVA

kova3.jpg

Cesur zihniniz plan üstüne plan çizer ve ihtiyacınız olan tek şey biraz destek, bir dürtükleme ve bir doz şans gibi görünüyor. Peki, sonuncusu çözüldü! Ayna tarihi 09.09. yanınızda olacak ve teraziyi lehinize çevirebileceksiniz. Bu gün ne yaparsanız yapın, tüm kalbinizi ona verin ve değerli enerjinizi kaotik eylemlerle harcamayın.

OĞLAK

oglqk2.jpg

09.09. size son zamanlarda kaybolmuş gibi görünen güveni verecektir. Burada ayna tarihi kendinize olan inancınızı geri kazandıracak ve size neden doğuştan lider olduğunuzu gösterecektir. Özellikle gönül meseleleri söz konusu olduğunda "hayırı" cevap olarak kabul etmeyeceksiniz. Aşk titremeleriniz güçlü olacak, duygularınız öfkelenecek. Aklınızdan ne geçiyorsa yıldızlar yanınızda!

Etiketler :