Berna Laçin’den ‘Hayırlı evlat’ göndermesi

Berna Laçin’den ‘Hayırlı evlat’ göndermesi
Oyuncu Berna Laçin, paylaştığı Atatürk fotoğrafının yanına yazdıklarıyla dikkat çekti.Bahar aylarında yapılması beklenen Referandum öncesi ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla renklerini belli...

Oyuncu Berna Laçin, paylaştığı Atatürk fotoğrafının yanına yazdıklarıyla dikkat çekti.

Bahar aylarında yapılması beklenen Referandum öncesi ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla renklerini belli etmeye başladı. Kararları ne olursa olsun özellikle sosyal medya üzerinden yoğun eleştiri bombardımanına tutulan ünlüler bu yüzden olsa gerek paylaşımlarında kullandıkları dile ve yaptıkları göndermelere büyük bir önem gösteriyor.

BERNA LAÇİN’DEN ‘HAYIRLI EVLAT’ GÖNDERMESİ

Yaptığı paylaşımlarla gündemi yakından takip ettiğini gösteren Berna Laçin, bu tartışmalar alevli bir şekilde devam ederken sosyal medya hesabından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ait bir fotoğraf paylaştı ve ‘Hayırlı evlat’ göndermesinde bulundu. Laçin’in paylaştığı metinde ‘Hayır’ların çokluğu dikkat çekerken, başarılı oyuncu yine son derece önemli konulara parmak bastı. İşte Berna Laçin’in paylaştığı metin: “Hayırlı cumalar dilerim… “Hayırlı” demişken aklıma geldi, eskiden her doğan çocuğa “Allah analı babalı büyütsün,vatana millete hayırlı bir evlat eylesin” derdi büyükler… Ne doğruymuş, ne güzelmiş… “Vatana millete hayırlı evlat nasıl olur” deyince Mustafa Kemal’i düşünürünüm, hepimiz binde birini yapabilsek, Türkiyemin önünde kimse duramaz, kimse bize zincir vuramaz. Allah hepimize “hayırlı bir evlat” olmayı, “hayırlı evlatlar yetiştirmeyi” nasip etsin.”

 berna-lacin-ic