Beyaz Göz Kaleminin 5 Farklı Kullanım Şekli

Beyaz Göz Kaleminin 5 Farklı Kullanım Şekli
Beyaz göz kalemini bir de böyle kullanın.Son zamanlarda güzellik modasının favori ürünlerinden bir tanesi beyaz göz kalemleri. Peki beyaz göz kalemlerini göz makyajı dışında kullanabileceğinizi biliyor musunuz? İşte beyaz göz...

Beyaz göz kalemini bir de böyle kullanın.

Son zamanlarda güzellik modasının favori ürünlerinden bir tanesi beyaz göz kalemleri. Peki beyaz göz kalemlerini göz makyajı dışında kullanabileceğinizi biliyor musunuz? İşte beyaz göz kaleminin 5 farklı kullanım şekli.

Beyaz göz kalemi Foto: Shutterstock

Küçük gözleriniz var ve biraz daha iri gözlere sahip olmak istiyorsanız beyaz göz kalemlerinden yardım alabilirsiniz. Göz içine çekilen siyah kalem, her zaman gözlerinizi daha küçük göstereceğinden beyaz göz kalemi yardımıyla gözlerinizi daha iri gösterebilirsiniz.

Beyaz göz kalemlerinin imdadınıza yetiştiği bir diğer güzellik konusu ise dudaklar. Eğer ince dudaklarınız var ve biraz olsun dolgun göstermek niyetindeyseniz, o halde üst dudağınızın kavisli bölümüne bu kalemi uygulayarak daha dolgun bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yorgun gözlerden kurtulmak için beyaz göz kalemini göz pınarlarınıza uygulayabilirsiniz. Göz bölgeniz böylece daha canlı ve enerjik görünecektir.

Daha keskin eyelinera sahip olmak istiyorsanız çözümü yine beyaz göz kalemleri. Eyelinerlarınızın köşelerini  kalem ile geçerseniz daha keskin bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Gözlerinizi olduğundan daha yuvarlak göstermek istiyorsanız çözümü beyaz göz kalemleri. Göz kapağınızın tam ortasına uygulayacağınız göz kalemi sayesinde gözleriniz daha yuvarlak görüncektir.

Sözcü