Bu Bahar Bu Jeanler Moda

Bu Bahar Bu Jeanler Moda
2016 bahar trendleri rengarenk geçecek.Bu sezon bahar trendleri oldukça renkli geçecek.  Özellikle jean modasının arttığı bahar sezonunda her stil döneminin ayrı bir modası olacağı için bahar ayını bol bol jeanler ile geçireceğiz.İşte...

2016 bahar trendleri rengarenk geçecek.

Bu sezon bahar trendleri oldukça renkli geçecek.  Özellikle jean modasının arttığı bahar sezonunda her stil döneminin ayrı bir modası olacağı için bahar ayını bol bol jeanler ile geçireceğiz.

Jean Foto: Shutterstock

İşte bu bahar eksik etmemeniz gereken 5 jean modeli

Kesik paça jeanler bu sezon çok ama çok moda. Ayak bileklerinizi açıkta bırakan kesik paça jeanler, stilettolar ile muhteşem bir ikili olacak.

Beyaz denim jeanleri giymek biraz cesaret biraz da fit bir vücut istede de sezonun en moda jeanleri arasında yer alıyor.

70′ler ruhuna selam eden klasik geniş paça jeanler bu sezonda aramızda. Klasiklerden şaşmayanlar için oldukça ideal bir seçim.

Yamalı jean modası geri döndü! Tabi düz yamalardan bahsemiyoruz. Harfler, mesajlar, simgeler… aklınıza gelebilecek her türlü yamayı jeanlerinizden eksik etmeyin. Hayal gücünüzü kullanın.

Yırtık jeanler, rengi solmuş jeanler, boyalı-lekeli jeanler bu sezon bol bol tercih edeceğimiz stiller arasında.

yırtk jean Foto: Shutterstock

Sözcü