Çekici Görünmenin En Doğal Yolu

Çekici Görünmenin En Doğal Yolu
Kahküller bu yaza damgasını vuracak.Bu sezon saç modasında kahküller çok sevildi. Bunun en önemli sebeplerinden biri de kahküllerin çabasız bir çekicilik veriyor olması desek abartıyor olmayız. Üstelik gözlüklerle kullanıldığı...

Kahküller bu yaza damgasını vuracak.

Bu sezon saç modasında kahküller çok sevildi. Bunun en önemli sebeplerinden biri de kahküllerin çabasız bir çekicilik veriyor olması desek abartıyor olmayız. Üstelik gözlüklerle kullanıldığı zaman da oldukça iddilı ve modern bir görüntü ortaya çıkıyor.

Özellikle Mart ayı ile beraber pek çok moda dergisinde kahküllü kapaklar ön planda yer alıyor. Buna en iddialı örnek de şüphesiz Irına Shayk’ın Vogue dergisi Paris edisyonu için Mert ve Marcus ile birlikte gerçekleştirdiği moda çekimi.

Irina Shayk

Harper’s Bazaar Singapur kapağında gördüğümüz İngiliz model Karen Elson da kahküllü kızıl saçlarıyla yer alıyor.

Karen Elson

Moda haftalarının da favori saç modeli arasında yer alan kahküller, bir Fransız markasının defilesinde yer alan Mica Arganaraz ile doğal görünümlü saçları New York moda dünyasında büyük beğeni topladı.

Mica Arganaraz

Sıradışı ve bir o kadar da doğal bir çekicilik katan kahküller, bu günlerde 2016/2017 kış defilelerinde de tasarımcıların favorileri arasında. Yeni mevsim için yenilik arayanlardansanız değişime saçlarınızdan başlayabilirsiniz. Bellki ki kahkül etkisi önümüzdeki kış da etkisini sürdürecek.

Sözcü