Duygusal Zekâ İle Başarılı Bir Kariyere Ulaşmanın Kılavuzu “BENZERSİZ”

Duygusal Zekâ İle Başarılı Bir Kariyere Ulaşmanın Kılavuzu “BENZERSİZ”
Yazar James Runde’in iş hayatı üzerine yazdığı yeni kitabı “Benzersiz” Sola Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı.Zeki ve çalışkan olmanın iş hayatında büyük başarılara ulaşmak için yeterli olmadığını anlatan...

Yazar James Runde’in iş hayatı üzerine yazdığı yeni kitabı “Benzersiz” Sola Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı.

Zeki ve çalışkan olmanın iş hayatında büyük başarılara ulaşmak için yeterli olmadığını anlatan kitap, kişiden beklenenlerin ötesine geçerek fark yaratmanın gerekliliğinden bahsediyor. Ayrıca gelişimin, duygusal zekaya (EQ), iletişim becerisine, sosyal çevredeki görünürlüğe, müşteri ilişkilerine ve kişisel itibarı korumaya bağlı olduğundan söz ediyor.

İş hayatında hedeflere ulaşmak için eşsiz ve sıra dışı bir rehber olan “Benzersiz”, kişinin kendi alanında parlayabilmek için gereken her şeyi sunuyor. Kitap, Wall Street'in en önemli şirketlerinden biri olan Morgan Stanley'de 40 yıl çalışmış olan yazarın, öngörülerini, anılarını ve uygulanabilir önerilerini içermektedir. Nasıl bir lider olacağını, fırsatları ve kaynakların nasıl görüneceğini, sezgileri dinlemeyi ve rekabet ortamında daha hızlı ilerlemeyi sağlayacak adımları nasıl atılabileceğini okurlar bu kitapta öğrenecek.

Tatmin edici ve başarılı bir kariyer arayan herkes için profesyonel hayatınızı hayallerinizle uyumlu hale getirmenizi sağlayabilecek test edilmiş ve uygulanabilir öneriler içeren kitap Yazar James Runde’in iş hayatı üzerine yazdığı yeni kitabı “Benzersiz”de yer alıyor.

Kitap Arkası:

“Yaşamını sürdürecek olan türler, en güçlü veya en zeki olanlar değildir. Onlar değişime en kolay adapte olanlardır.”

-Charles Darwin

-HİKMET AYDOĞAN