Erdoğan: Desteği, Kurban Bayramı'ndan önce ödeyeceğiz

Erdoğan: Desteği, Kurban Bayramı'ndan önce ödeyeceğiz
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Ankara'da TİGEM 69. Geleneksel Hasat Bayramı programında konuştu.

Erdoğan, ''Yağlı tohum ve hububatta bekleyen 1 milyar 200 milyon lira desteği, Kurban Bayramı'ndan önce ödeyeceğiz'' dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Bu sene 69. düzenlenen hasat bayramının Polatlı ve Ankaralı çiftçilerimizle beraber tüm üreticilerimize hayırlara vesile olması için Rabbimden niyaz ediyorum. Sizler bugün sadece tarlanızdaki ürünün hasadını yapmıyorsunuz, aynı zamanda her anı sabır, tevekkülle geçirilen 1 senelik çalışmanın neticesini de alıyorsunuz. Sizler Rabbimizin insanın istifadesine sunduğu toprağın, güneşin, suyun bereketine bir kez daha şahitlik ediyorsunuz. Böyle bir günde buradaki çiftçilerimizin nezdinde Türkiye'nin dört bir yanındaki üreticilerimizin Hasat Bayramını kutluyorum.

Bugün açıkladığımız fındık fiyatları ile siz üreticilerimize güzel haber verdiğimizi düşünüyorum.

Türkiye'nin ilk yerli üretim traktörünün tanıtımını ve üretimini yaptık. 45 dakika şarj süresi ile 7 saat araklıksız çalışabilen ve 105 beybir gücü ile seri üretime hazır. Bu projenin hayata geçmesine emek veren herkese teşekkür ediyorum.

Yağlı tohum ve hububatta ödemeleri olan üreticilerimize bu müjdeyi veriyorum. Yağlı tohum ve hububatta bekleyen 1 milyar 200 milyon lira desteği Kurban Bayramı'ndan önce ödeyeceğiz.

Etiketler :