Zincir Marketler Art Arda İndirim Kararını Açıkladı: Gözler Diğer Sektörlerde... İndirim Olacak Mı?

Zincir Marketler Art Arda İndirim Kararını Açıkladı: Gözler Diğer Sektörlerde... İndirim Olacak Mı?
Tarım Kredi Marketleri 16 Ekim'den itibaren bazı ürünlerde yüzde 50'ye varan indirim kararı aldı. Diğer zincir marketlerde bazı ürünlerinde indirim yapacağını duyururken gözler diğer sektörlere çevrildi.

Zincir marketler art arda indirim haberlerini açıkladı. Son olarak Tarım Kredi yüzde 50’ye varan indirim yaptığını duyurdu.

Peş peşe açıklanan indirim kararlarının ardından gözler diğer sektörlere çevrildi. Peki diğer sektörlerde indirim olacak mı?

"ZİNCİR MARKETLERİN FİYAT SABİTLEMESİNİ BEKLİYORUZ"

Milliyet'e açıklamalarda bulunan Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, “Ülkemiz tüketicisi son 3-4 yıldır büyük sıkıntılarla karşılaştı. Bunların sonucunda da oldukça yüksek bir enflasyon ile baş başa kalındı. Gelinen noktada Cumhuriyetin 100. yılı kampanyası kapsamında tüm zincir marketlerin piyasada referans fiyat oluşturma güçlerini de dikkate alınarak indirim yapmasını ve yıl sonuna kadar fiyatları sabitlemesini bekliyoruz."

thumbs-b-c-c74240c83d5422824d987c2347a4ed2c.jpg

DİĞER SEKTÖRLERDE İNDİRİM OLACAK MI?

"Tekstil ve konfeksiyon sektöründe de fiyatların bir miktar indirilerek sabitlenmesini özellikle dayanıklı tüketim ürünlerinde, beyaz eşya, mobilya gibi ürün çeşitlerinin de fiyat indirimi ve sabit fiyat uygulamasına geçmesini bekliyoruz."

fiyat-etiket-market-aa-1771999.jpg

Etiketler :