'Grande Capitano' futbolu bıraktı

'Grande Capitano' futbolu bıraktı
Roma’nın efsane kaptanı Francesco Totti, İtalya Birinci Futbol Ligi’nin(Seria A) 38. Haftasındaki 3-2 yendikleri Genoa maçının ardından futbola veda etti.
Roma’nın efsane futbolcusu Francesco Totti futbolu bıraktı. Totti, Roma Olimpiyat Stadı’ndaki kariyerinin son maçına yedek kulübesinde başladı. Efsane kaptan, maçın 54. Dakikasında Mohamed Salah’ın yerine oyuna girerek son kez yeşil sahaya adım attı. Karşılaşmada ev sahibi Roma’nın gollerini 10. Dakikada Edin Dzeko, 74. Dakikada Daniele De Rossi ve 90. Dakikada Diego Perotti kaydetti. Genoa’nın gollerini ise 3. Dakikada Pietro Pellegri ve 79. Dakikada Darko Lazovic attı.
Karşılaşmada ev sahibi Roma'nın gollerini 10. dakikada Edin Dzeko, 74. dakikada Daniele De Rossi ve 90. dakikada Diego Perotti attı. Genoa'nın gollerini 3. dakikada Pietro Pellegri ve 79. dakikada Darko Lazovic kaydetti.
 
"TOTTİ ROMA'DIR"
Avrupa’nın en ünlü taraftar gruplarından olan Roma’nın ünlü taraftar grubu Curva Sud, karşılaşma öncesi efsane kaptan için “Totti Roma’dır” yazan koreografi hazırladı. Karşılaşmanın sona ermesiyle sahanın ortasında dev bir Totti forması açıldı. Futbola veda eden Totti’nin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.
Francesco Totti'nin gelecek sezon Roma'nın teknik ekibinde yer alması bekleniyor.