Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'li yeni bölümü

Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'li yeni bölümü
Oyuncularıyla birlikte yaş aldığımız Arka Sokaklar sıklıkla oyuncu değişiklikleriyle karşımıza çıkıyor. Bir süre önce Şevket Çoruh da diziye veda etmişti. Geçtiğimiz günlerde Çoruh’un kadroya tekrar dahil olacağı öğrenildi. İşte Mesut Komiser’li yeni bölüm detayları…

Oyuncularının bizimle beraber büyüdüğü, yaşlandığı dizi Arka Sokaklar sıklıkla değişen oyuncu kadrosuyla gündemden düşmüyor. 18 yıldır devam eden diziden en son ayrılan kişi dizinin başrol oyuncularından Şevket Çoruh olmuştu.

Dizide Mesut Komiser rolünü üstlenen Şevket Çoruh’un ayrılığı çok da uzun sürmedi. Kısa süre Arka Sokaklar dizisi izleyicilerinden ayrı kalan Çoruh’un, yıllarını verdiği diziye geri döneceği duyuruldu.

arka-sokaklarin-mesut-komiserli-yeni-b-48755.jpg

Ekranların başında Çoruh’u izlemeye hasret kalanlar bu akşam ünlü oyuncuyu kadroyla yan yana görecek.

18 yıldır ekranda olan Arka Sokaklar, yeni bölümüyle bu akşam ekranı geliyor. İzleyicinin haftalarında büyük bir merakla beklenen yeni bölümde Mesut Komiser uzun bir aranın ardından tekrardan seyirci karşısına çıkacak.

arka-sokaklarin-mesut-komiserli-yeni-b-48755-1.jpg

Yeşilçam'ın duayen ismi Türker İnanoğlu'nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media'nın üstlendiği Arka Sokaklar nefessiz izlenecek bir bölüm ile ekrana geliyor. Mesut Komiser'in hikayesinin izleyici ile buluşacağı bölüm duygusal sahneleri ile yürekleri burkacak. Mesut Komiser'in oğlu Tunç, köpeği Garip Kont ve ekip arkadaşları ile yıllar sonra karşı karşıya gelen geleceğin parçasını yırtıp sel olup akacak.

Kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu gibi usta isimleri bir araya getiren Arka Sokaklar seyircileri derinden mevcut yeni bölüm ile bu akşam Kanal D'de ekrana gelecek.