CHP'den AKP'ye 'Katar' sorusu: Kaç tane yangın söndürme uçağı alınırdı, ona yanıt verin

CHP'den AKP'ye 'Katar' sorusu: Kaç tane yangın söndürme uçağı alınırdı, ona yanıt verin
CHP İstanbul İl Başkanlığı, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu etiketleyerek "Katarlı itfaiyeciler Türkiye’de sınavsız yangın söndürecekmiş" paylaşımı yapan AKP İstanbul İl Başkanlığı'na "Boş boş yazmayı ve silmeyi bırakın da Borsa İstanbul’un Katarlılara sattığınız yüzde 10’luk payıyla kaç tane yangın söndürme uçağı alınırdı, ona yanıt verin" dedi.

AKP İstanbul İl Başkanlığı’nın resmi hesabından dün yapılan paylaşımda, Kemal Kılıçdaroğlu etiketlenerek, "Katarlı itfaiyeciler Türkiye’de sınavsız yangın söndürecekmiş" denildi. Söz konusu paylaşım, gelen tepkilerin ardından silindi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı da AKP İstanbul İl Başkanlığı'na bugün sosyal medya hesabından yanıt verdi. CHP İl Başkanlığı’nın paylaşımında, "Boş boş yazmayı ve silmeyi bırakın da Borsa İstanbul’un Katarlılara sattığınız yüzde 10’luk payıyla kaç tane yangın söndürme uçağı alınırdı ona yanıt verin" denildi. 

AKP İstanbul Basın ve İletişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Halime Kökçe de CHP'den gelen tepkilere karşılık, "CHP’nin linç ekibi bu akşam fazla mesaiye kalmış belli ki. İçinde 'Sınavsız Katar' geçen bir cümle görünce kırmızı görmüş gibi saldırıyorlar" paylaşımında bulundu.