Dehşet Anlarında Kamera Kayıttaydı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir fabrikada, fabrika sahibi Necmi Şahin'in pres makinesine sıkışarak hayatını kaybettiği anlara ilişkin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde 48 yaşındaki Şahin'in pres makinesine girdiği ve cihazın aniden çalıştığı görülüyor.

İzmit ilçesi İzmit ilçesi Alikahya Atatürk Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi’nde plastik parça üretimi yapılan bir fabrikada 5 Mayıs saat 22.30 akıl almaz bir kaza meydana geldi.

Fabrika sahibi Necmi Şahin, yeni alınan pres makinesinin kurulumu sırasında bilinmeyen sebeple makine içine giriyor. Cihazın aniden çalışmasıyla içerde sıkışarak hayatını kaybetti.

fabrika-sahibinin-pres-makinesine-sikisi-50898-3.jpg

İşçilerin ihbarı üzerine fabrikaya polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri geldi. İtfaiye tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Necmi Şahin, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Şahin'in cenazesi, kılınan cenaze namazı sonrası İzmit'te Alikahya Mezarlığı'nda toprağa verildi.

fabrika-sahibinin-pres-makinesine-sikisi-50898-2.jpg

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Şahin'in yaşadığı iş kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, yanında işçisi bulunan Şahin'in makinenin içine girdiği ve aniden çalışan cihazı durdurmak için yanındaki işçinin çaba harcadığı yer aldı.

fabrika-sahibinin-pres-makinesine-sikisi-50898-1.jpg

fabrika-sahibinin-pres-makinesine-sikisi-50898.jpg

Kaynak:DHA