Düğün Arabasından Atladı, Gelini Bırakıp Kaçtı: Nedeni "Pes" Dedirtti

Sosyal medya Diyarbakır’daki damadı konuşuyor. Diyarbakır’da bir damat gelin aracından inerek kaçtı. Hızla gelen araçların arasına atlayarak ölümle burun buruna gelen damat, daha önceden hazırladığı araca binerek uzaklaştı.

Diyarbakır’dan son yılların en ilginç düğünü yaşandı. Fanatik Amedsporlu damat, düğünü bırakıp, şampiyonluk maçına kaçtı. Gelin ve ailesi yüzüğü atıp, düğünü iptal etti.

Diyarbakır’da önceki gün; felsefe dünyasının önde gelen isimlerinden Bill Shankly’nin futbol için söylediği, “Bazı insanlar futbolun bir hayat memat meselesi olduğuna inanıyor. Bu yaklaşım beni hayal kırıklığına uğratıyor. Sizi temin ederim ki, bundan çok daha fazlasıdır futbol!” sözünü doğrular bir olay yaşandı.

Zira Amedspor’un Bursaspor’la oynayacağı şampiyonluk maçına gitmek isteyen ve aynı saatte düğünü olduğu için çaresizce kıvranan damat müthiş bir plan yaptı.

Daha önce düğün konvoyunun geçeceği güzergaha, arabasını park eden damat, konvoyun geçişi sırasında trafiğin durmasından yararlanarak arabadan atlayıp, park ettiği aracına gidip, kontağı açtığı gibi maça kaçtı.

Damadın kaçışı sırasında, bir ajan gibi takip edip edilmediğini kontrol etmesi ise hayli komikti.

Sonrasında neler mi oldu? Gelin yüzüğü attı ve düğün iptal edildi.