Görüntüler Kan Dondurdu. Yeni Moda: Saldırganlık! Pusu Kurduğu Öğretmenini Bacağından Bıçakladı!

Görüntüler Kan Dondurdu. Yeni Moda: Saldırganlık! Pusu Kurduğu Öğretmenini Bacağından Bıçakladı!
Ankara’da bir lise öğrencisi, okula elektronik sigara getirdiği için ailesine haber veren öğretmenini pusu kurup bacağından bıçakladı.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bulunan bir lisede meydana gelen olayda, iddiaya göre 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi R.U., okula getirilmesi yasak olan bir elektronik sigara ile yakalandı. Durumu öğrenen müdür yardımcısı Sadettin Dinçer (55), olayı öğrencinin ailesine bildirmek üzere harekete geçti. Ancak öğrencinin ailesine haber verilmesine sinirlenen R.U., 29 Nisan günü okulun giriş katındaki merdivenlerde pusuya yattı.

Çıkış kapısına yönelen Dinçer'e arkasından saldıran R.U., öğretmenini bacağından bıçakladıktan sonra kaçarak okuldan uzaklaştı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı öğretmen, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bacağına 12 dikiş atılan Dinçer, tedavisinin ardından taburcu edildi ve genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis ekipleri, saldırgan öğrenciyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Etiketler :