İsrail Takımından Ergin Ataman'a Skandal Tehdit: "Siyonistlerin Sana Ne Yapacağını Göreceksin"

İsrail Takımından Ergin Ataman'a Skandal Tehdit: "Siyonistlerin Sana Ne Yapacağını Göreceksin"
Euroleague'de çeyrek final eşleşmelerinin 2. mücadelesinde Panathinaikos, Maccabi Tel Aviv'i mağlup ederek seride durumu 1-1'e getirdi. Panathinaikos'un baş antrenörü Ergin Ataman, İsrail takımının teknik ekibinden kendisine "İsrail'de göreceksin. Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin" tehditlerinin geldiğini belirtti.

Euroleague'de Final-Four'a gidecek takımları belirleyecek olan çeyrek final eşleşmelerinde Yunanistan temsilcisi Panathinaikos, sahasında konuk ettiği İsrail takımı Maccabi Tel Aviv'i mağlup ederek seride durumu 1-1'e getirdi.

Gergin geçen karşılaşmanın son dakikalarında oyuncular birbirine girerken, tartışma teknik ekipler arasına taşındı. Maç sonu yapılan basın toplantısında Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv teknik ekibi tarafından tehdit edildiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"SİYONİSTLERİN SANA NE YAPACAĞINI GÖRECEKSİN"

"Maccabi teknik ekibinden biri, 'İsrail'de göreceksin. Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin' dedi. Ben Ergin Ataman'ım. Panathiniakos koçuyum. Türkiye Milli Takımı koçuyum. Türkiye vatandaşıyım. Bana hiçbir şey yapamazsınız."

ataman2.jpgNE OLMUŞTU?

Euroleague'de yıllar sonra iddialı bir kadro kuran Panathiniakos, çeyrek final ilk mücadelesinde Maccabi Tel Aviv'e kaybetmiş ve karşılaşmanın sonunda Ergin Ataman, Final Four'a kalacaklarına dair taraftara söz vererek "Eğer Maccabi'yi yenemezsek seneye bu takımın başında olmayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

İkinci maçın son saniyelerine 16 farkla girilmesine rağmen Maccabi Tel Aviv oyuncuları son hücumda smaç vurmaya çalışmış ancak bu girişim Yunan takımının oyuncuları tarafından blokla engellenmişti. Blok sonrası parkede basketbolcular arasında büyük bir gerilim yaşanırken, tartışmaya iki takımın teknik ekipleri de katıldı.

Etiketler :