Milli Eğitim Müdürü alenen partizanlık yaptı

Milli Eğitim Müdürü alenen partizanlık yaptı
Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül, AKP'nin Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli'nin okul gezilerine eşlik edip, parti propagandası yaptı.

TBMM'deki ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye İstatistik Kurumu ve Milli Eğitim Bakanlığı'na yaptığı ziyaretlerde zincirli kapılarla karşılaşmıştı. Ankara'daki bu krizin hemen ardından taşrada ise durumların tam tersi geliştiği görüldü.

'Kurum gezilerimize devam ediyoruz'

AKP Yozgat Yerköy ilçe başkanı Hacı Dereli, Yerköy Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül ile beraber Mehmet Tez Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek okul müdürü ile görüştüğünü sosyal medya hesabından paylaştı. Hacı Dereli, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafta kurum gezilerinin devam ettiğini vurgularken sözlerine şöyle devam etti; "Kurum gezilerimize devam ediyoruz. İlçe milli eğitim müdürümüz Hamza Ergül ile Mehmet Tez Anadolu Lisesi Müdürü Erdal Aktaş'ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik. Bu vesile ile yakın zamanda ağabeyini ahirete uğurlayan Hanifi Arslan, hocama tekrar başsağlığı diliyorum" dedi.

whatsapp-image-2022-01-19-at-16-44-17.jpeg

'Maaş zammının eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ederiz'

Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu, Atatürk İmam Hatip Orta Okulu, Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi'ni de ziyaret eden ikili, gezilerini an an sosyal medyada paylaştı. Maaş zammının hayırlı olmasını temenni eden Dereli "İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hamza Ergül ile Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokul Müdürü Hüseyin Erdem, Atatürk İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Şaban Dilbirliği ve Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman Bağcı'yı ziyaret ederek okul çalışmalarında başarılar diledik. Bu vesile 3600 ek gösterge çalışmalarının, öğretmen meslek kanunu düzenlemelerinin ve %30.5 maaş zam zammının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ederiz" dedi.

whatsapp-image-2022-01-19-at-16-22-50-1.jpeg