Nihal Candan Yine Rahat Durmadı...

Nihal Candan Yine Rahat Durmadı...
Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edilmişti. Yaklaşık 6 ay cezaevinde kalan Nihal Candan'ın tahliyesi tartışmalara yol açmıştı.

Sağlık sorunları yüzünden tahliye edildikten sonra kuaföre giden Candan'ın bu sefer de dudak dolgusu yaptırdığı ve kuaför kuaför gezdiği iddia edildi.

Nihal Candan, yaklaşık altı ay cezaevinde kaldıktan sonra sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmişti. Ancak tahliyesi sonrasında dudak dolgusu yaptırdığı ve sık sık kuaföre gittiği iddia ediliyor. Sosyal medyada da Nihal Candan'ın sağlık sorunlarına rağmen Nişantaşı ve kuaförlerde dolaştığı eleştiriliyor.

Nihal Candan'ın tahliyesi, kamuoyunda tartışmalara neden olmuştu. Anoreksiya (yemek yememe hastalığı) teşhisiyle 37 kiloya düştükten sonra tahliye edilmişti. Ancak tahliyesi sonrasında sosyal medyada ve medyada yer alan iddialara göre, Nihal Candan'ın sağlık sorunlarına rağmen taksiye binip İstanbul'da turlaması, lüks semtlerde dolaşıp kuaföre gitmesi tepki çekti.

dudak1.webp