Nihal Candan'ın Annesi Damadına Sitem Etti: Cezaevinde Boşanıp Başkasıyla Sözlendi

Nihal Candan'ın Annesi Damadına Sitem Etti: Cezaevinde Boşanıp Başkasıyla Sözlendi
Stil yarışmasıyla tanınan ve 5 buçuk aydır cezaevinde tutuklu bulunan Nihal Candan'ın 37 kiloya düşmesi ve anoreksiya hastalığına yakalanmasının ardından dün tahliyesi gerçekleşti. Anne Umut Candan, Nihal Candan'ın cezaevine girmeden aylar önce evlendiği Mehmet Faruk Çiçek'e sitem etti. Candan'ın Çiçek'ten boşandığı iddia edildi. Çiçek'in başkasıyla sözlendiği ileri sürüldü.

Stil yarışmasıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler 16 Kasım'da dolandırıcılık suçlamasıyla cezaevine girmişti. Kasım ayından bu yana cezaevinde bulunan Nihal Candan'ın cezaevini protesto etmek amacıyla yemek yememeye başlaması anoreksiya nervoza hastalığına dönüştü. 37 kiloya düşen ve psikolojisi bozulan Nihal Candan'ın tedavisine cezaevinde devam edilemeyeceği gerekçesiyle tahliyesi gerçekleştirildi.

candan-kardesler.jpg

Show Haber'e konuşan anne Umut Candan, kızlarının koğuşta yaşadıklarını anlattı ve Nihal Candan'ın eşi Mehmet Faruk Çiçek'e sitem etti.

Umut Candan, Bahar Candan'ın avukatlık yapmak istemediğini ve tıp okumak istediğini belirtti.

Damadına kızgın olan Umut Candan, Nihal Candan'ı yalnız bıraktığını ve hiç ziyaret etmediğini söyledi.

Candan kardeşlerin annesi, damadının Nihal Candan'ın yanında olmadığını, sadece başlarda destek çıktığını söyledi.

umut-candan.webp

CEZAEVİNDE BOŞANDI

Instagram'da nurmagazins isimli sosyal medya hesabının paylaşımlarına göre Nihal Candan ile eşinin Candan cezaevine girdikten sonra boşandığı iddia edildi. Mehmet Faruk Çiçek'in başka birisiyle sözlendiği ise iddialar arasında.

s-9b51ce544dd54bbabdf29c49378ef163c6ca68d3.webp

nihal-candan-mehmet-faruk-cicek.webp

Etiketler :