Tayfun Kahraman, Vera'nın Fotoğrafıyla Hıdrellez'i kutladı

Tayfun Kahraman, Vera'nın Fotoğrafıyla Hıdrellez'i kutladı
Gezi davasında 18 yıl hapis cezasına çarptırılan Tayfun Kahraman, kızı Vera'nın fotoğrafını paylaşarak Hıdrellez'i kutladı. Kahraman'ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Gezi davasında 18 yıl hapis cezasına mahkum edilen ve Silivri Cezaevi'nde tutulan şehir plancısı Tayfun Kahraman, Hıdrellez mesajı paylaştı.

Mesajında Kahraman, "Bu bahar umutla dolu olsun. Özellikle sevgili kızım Vera ve tüm masum çocuklarımızın güzel dileklerinin kabul olmasını diliyorum" dedi.

''ÖZELLİKLE SEVGİLİ KIZIM VERA VE TÜM MASUM ÇOCUKLARIMIZ...''

Tayfun Kahraman'ın sosyal medya hesabı X'te paylaştığı mesaj şu şekilde:

"Kendime bir dilek ağacı dikerdim eğer böyle bir şey mümkün olsaydı; bugün Hızır'ın sıkıntıda olanlara yetiştiği ve İlyas'ın denizlerin hükümdarı olduğu gün, dualarımızın kabulüne vesile olsun diye diliyorum.

Öncelikle sofralarımıza bereket, sağlam evlerde ailelerimizle huzur, güven ve mutluluk diliyorum. Zor zamanlarda hepimize güç, hastalarımıza acil şifa ve şehit ailelerimize sabır diliyorum. Gazze'deki masumların maruz kaldığı zulmün sona ermesini, insanlığın unuttuğu barış ve sevgi atmosferinin dünyada egemen olmasını temenni ediyorum.

Bu bahar umudun adı olsun. Özellikle sevgili kızım Vera ve tüm masum çocuklarımızın güzel dileklerinin kabul edilmesini diliyorum."