Thodex'in kurucusu Özer'e yardım eden kişi yakalandı

Thodex'in kurucusu Özer'e yardım eden kişi yakalandı
Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer'le birlikte oteldeki güvenlik kamerasına yansıyan Altjan Canaj isimli şahıs yakalandı.

Faruk Fatih Özer’in kaldığı otelin güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan kırmızı beyaz montlu Arnavutluk vatandaşı Altjan Canaj (Altyan Canay) adlı kişi yakalandı.

Canaj, ilk sorgusunda kaçışta asıl pay sahibi olan Edevaldo Haxhiu adlı kişiyle birlikte Faruk Fatih Özer’e yardımcı olduklarını itiraf etti.

TRT'den Ceyda Muslu'nun haberine göre, Canaj, ifadesinde Faruk Özer’in suçlu olduğunu basında çıkan haberlerden sonra anladığını söyledi. Thodex’in firari kurucusu Özer’i hatırlı bir arkadaşının isteğiyle havalimanında karşılayıp otele götürdüklerini anlattı.

Canaj, Özer'in kırmızı bültenle arandığını öğrendikten sonra, Edevaldo Haxhiu ile yeniden görüştüğünü, korktukları için 15 gündür polisten kaçtığını ve saklandığını ifade etti.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre Faruk Fatih Özer, Arnavutluk’ta gıda ürünleri tedarikçisi bir firmanın yöneticisiyle birlikte saklanıyor.

 

Etiketler :