Vatandaşlık Alan Pakistanlı, Evinde Dans Eden Kadını Videoya Çekip Tiktok'ta Paylaştı! Verdiği Yanıt Sosyal Medyada Gündem Oldu

Vatandaşlık Alan Pakistanlı, Evinde Dans Eden Kadını Videoya Çekip Tiktok'ta Paylaştı! Verdiği Yanıt Sosyal Medyada Gündem Oldu
Tiktok'ta video çekip paylaşan, Türkiye'de vatandaşlık aldığı anlaşılan Pakistanlı bir adam sosyal medyada gündem oldu. Zanlı tutuklandı.

Türkiye'de bulunan Pakistanlı bir şahıs, evinde dans eden kadını gizlice videoya çekip TikTok'ta paylaştı. Görüntüler sosyal medyada infial yaratırken, Pakistanlı şahıs kendisine yönelik tepkilere "Sen kim oluyorsun da bana böyle diyorsun? 400 bin dolarlık yatırım karşılığında Türk vatandaşlığını aldım. Çık dışarı" yanıtını verdi.

tiktok.jpg

Türkiye'den gayrimenkul satın alan ve vatandaşlığa kabul edilen Pakistanlı bir kişinin çektiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

pakistan-tiktok1.jpg

Türkiye'de evinde dans eden kadını videoya çekip, Tiktok'ta paylaşan Pakistanlı bir kişiye vatandaşlar sosyal medyada tepki gösterdi.

pakistanli-tiktok.jpg

Pakistanlının tepkilere verdiği cevap: "Sen kim oluyorsun da bana böyle diyorsun? 400.000 Dolarlık yatırım karşılığında Türk vatandaşlığını aldım. Çık dışarı."

pakistan-tiktok4.jpg

F.A. ikametinin bulunduğu Esenyurt'ta sokakta yakaladı. Şüpheli polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet savcılığınca sorgulanan F.A. sevk edildiği hakimlikçe "özel hayatın gizliliğinin ihlali" ve "kişisel verilerinin hukuka aykırı olarak ele geçirilmesi ve yayılması" suçlarından tutuklandı.