LG G5’e Yeni Modüller Gelecek!

LG G5’e Yeni Modüller Gelecek!
Modüler akıllı telefon olarak anılan LG G5 henüz satışa çıkmadı. Sürpriz ve yeniliklerle dolu bu telefon hakkında yeni bir iddia var. İddiaya göre LG, ek modüller için partnerlerini arıyor.Geçtiğimiz ay Barselona’da düzenlenen...

Modüler akıllı telefon olarak anılan LG G5 henüz satışa çıkmadı. Sürpriz ve yeniliklerle dolu bu telefon hakkında yeni bir iddia var. İddiaya göre LG, ek modüller için partnerlerini arıyor.

Geçtiğimiz ay Barselona’da düzenlenen MWC 2016’da duyurulan ilk akıllı telefon olan LG G5 modeliyle birlikte yeni bir konsept karşımıza çıkmıştı. Türkiye basınında modüler telefon, firmanın kendi isimlendirmesiyle “LG G5 Friends” modüllerine yenileri eklenecek.

LG, MWC 2016’da CAM Plus, Hi-Fi Plus, LG 360 VR gibi aksesuarlar duyurmuştu. Ancak firma sadece bunlarla yetinmek istemiyor. Ek modüller için farklı firmalar bekleniyor.

LG G5 modelinin alt yüzeyi çıkabiliyor. Bir modül şeklinde telefondan ayrılan bu yüzeyin üzerinde batarya bulunuyor. CAM Plus modülüyle telefonun kamera yetenekleri artırılabiliyor. Hi-Fi Plus ile ise ses konusunda farklı bir deneyim vaad ediliyor. Ses konusunda Bang & Olufsen ile çalışan firma, bu şekilde farklı partnerlikler kurarak G5 modeli için daha fazla aksesuar seçeneği sunacak.

Geçtiğimiz günlerde Güney Kore’de düzenlenen etkinlikte dile getirilen bu durum, Nisan ayı içerisinde ilk meyvelerini verecek. Firma www.lgfriends.com isimli bir site açarak, uyumlu modülleri satışa çıkarak. İlgili sitenin 18 Nisan tarihinde açılması bekleniyor. Telefonun kendisi ise 31 Mart tarihi itibariyle satışa çıkacak.

CNNTürk