Mustafa Kemal'den mektup var!

Mustafa Kemal'den mektup var!
Vatanım Sensin 14. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Cevdet, Mustafa Kemal'den mektup alıyor. Cevdet'in görevinden haberdar olduğunu, ilerleyen günlerde aynı saflarda olabilme temennisinin dile getirildiği mektup, Vatanım Sensin'de heyecanın...

Vatanım Sensin 14. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Cevdet, Mustafa Kemal'den mektup alıyor. Cevdet'in görevinden haberdar olduğunu, ilerleyen günlerde aynı saflarda olabilme temennisinin dile getirildiği mektup, Vatanım Sensin'de heyecanın katlanarak artacağının işaretini veriyor.

Vatanım Sensin'in son yayınlanan bölümünde Tevfik'in ihanetini öğrenen Cevdet, bunu onun yanına bırakmamaya karar verir. Fakat Eşref buna mani olacaktır. Tevfik'in kendi saflarında olduğunu ve ölümünün zararlarına olacağını belirtmektedir. Sahte İvan kimliğiyle silahları ele geçirmeye çalışan Mustafa Kemal'in askeri Gürcü Salih ile bir anlaşmazlık olur. Silahların bulunmasıyla İzmir'de bayram havası yaşanır. Cevdet, vazifesinin sonuna yaklaştığını ve ailesiyle birlikte mutlu olacakları bir hayat vesilesiyle artık daha umutludur.

Vatanın kurtuluş umudu olan Mustafa Kemal'den Cevdet'e mektup gelir. Mektup içeriğinde Cevdet'in gizli vazifesinden haberdar olduğu ve ilerleyen günlerde aynı saflarda olabilme temennisi, büyük bir umut ışığı olacaktır.