PKK terörünün son hedefi susuz ve elektriksiz köyün öğretmeni oldu!

PKK terörünün son hedefi susuz ve elektriksiz köyün öğretmeni oldu!
4 gün önce PKK tarafından kaçırılan öğretmen Necmettin Yılmaz'ın şehit edildiği iddia edildi. Son gelen haberlere göre ise öğretmen hala terör örgütünün elinde.

Siverek'te öğretmenlik yapan Necmettin Yılmaz'ın durumu hala muamma. Önce şehit edildiği iddia edildi, sonra ise hala PKK'nın elinde olduğu...

NE OLMUŞTU?

Hürriyet'in haberine göre; 4 gün önce tatil için memleketi Gümüşhane’ye giderken Tunceli-Pülümür karayolunda PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan öğretmenin aracı ateşe verilmişti. PKK tarafından kaçırılan öğretmenin 21 Haziran'da şehit edildiği iddia edildi. Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen bir internet sitesi öğretmen Necmettin Yılmaz’ın şehit edildiğine ilişkin haber yayımladı.

MEMLEKETİNE GİDİYORDU

Şanlıurfa Siverek'te susuz ve elektrisiksiz Çiftçibaşı köyünde görev yapan ve öğrencileri tarafından da çok sevilen öğretmenin aracının önü PKK'lı teröristler tarafından kesilmiş önce aracı taranmış ardından da genç öğretmen kaçırılmıştı. Olay, öğretmenin Gümüşhane'ye hareket ettikten kısa bir süre sonra Erzincan-Tunceli yolu üzerinde gerçekleşmişti.

Etiketler :