Rosie Huntington’den Süper Minili Süper Doğum Günü

Rosie Huntington’den Süper Minili Süper Doğum Günü
Rosie Huntington, 70'li yılların disko stilini doğum günü için yeniden yorumladı.Ünlü model Rosie Huntington-Whiteley, doğum gününde saçı, makyajı ve mini elbisesiyle herkesi büyüledi.Ağırlıklı olarak romantik saç stilleriyle...

Rosie Huntington, 70'li yılların disko stilini doğum günü için yeniden yorumladı.

Ünlü model Rosie Huntington-Whiteley, doğum gününde saçı, makyajı ve mini elbisesiyle herkesi büyüledi.

Rosie Huntington-Whiteley Foto: AKM Images

Ağırlıklı olarak romantik saç stilleriyle görmeye alışık olduğumuz güzel model, bu kez 70’li yılların disko stilini yansıtan hacimli dalgaları, süper mini elbisesi ve ışıltılı makyajıyla muhteşem bir stil yarattı.

Rosie Huntington-Whiteley Foto: Sosyal Medya

Saç stilisti Christian Wood’un tasarladığı, uçuşan dalgalarının yumuşak görünmesinin sırrı ise sprey ve şekillendiricilerin kullanılmaması. 70′lerin disko ihtişamını yansıtan partılılı makyajı ise saçını en iyi şekilde tamamlıyor.

Rosie Huntington-Whiteley Foto: AKM Images

Sade bir yüz kontürü, pembe ruj ve tüm göz kapağına uygulanan simli şeker pembesi fardan oluşan makyajını ise göz kapağının tamamına uygulanan ekstra parlak simli far, eyeliner kullanılmadan bol maskara ile tamamlayan güzel model, dudaklarında ise son günlerin en popüler güzellik trendi lip gloss ile harika bir görünüm elde ediyor.

Sözcü