1 Haftalık Tatilin Bedeli 1 Milyon Lira

1 Haftalık Tatilin Bedeli 1 Milyon Lira
Tatil sezonu kapıya dayandı, bu yıl da tatil fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Beş yıldızlı ultra lüks otellerde keyif yapmak, zengin için bir yaşam tarzı iken, yoksul içinse sadece hayal görünüyor. Tatil beldelerinde 2 kişi için sadece bir haftalık konaklama fiyatı 1 milyon liraya ulaştı. Antalya'nın en uygun fiyatlı tesisinde ise bir haftalık konaklama bedelinin 15 bin 925 lira olduğu görüldü.

YAĞMUR ZEYNEP TOPRAK

Bu yılki tatil sezonunda ultra lüks tatil fiyatları, rekor üstüne rekor kırıyor. Bir haftalık tatilin bedeli 1 milyon liraya ulaşmış durumda.

Tatil fiyatları, zenginler için makul bir fiyat olurken, toplumun bir kesimi için en uygun otellerde dahi tatil yapmak oldukça cep yakıyor.

rixos-premium-gocek.jpg

1 HAFTALIK TATİLİN BEDELİ 1 MİLYON LİRA

Tatil beldesi Fethiye'de bulunan bir otelde 15-22 Haziran tarihleri arasında 2 kişi için bahçe manzaralı odanın fiyatı tam 925 bin 722 lira. Yanlış duymadınız, bir haftalık konaklamanın bedeli neredeyse 1 milyon lira. Yıllarca birikim yapılsa bile bu rakamlara birçok insanın ulaşması zor. Fakat bu otellerde her kesim konaklayamasa da birçok kişi her yıl bu otellere servetlerini bırakıyor.

otelss.png

KİMİNİN HAYALİ, KİMİNİN YAŞAM TARZI

Özel plajlara, özel havuzlara, 24 saat hizmet veren, özel butlerlara ve en lüks otomobillerle havaalanı transferine kadar birçok ayrıcalığı içeren oteller, milyonlarca liraya mal oluyor. Birçok kişi için bu tatil seçenekleri sadece hayalde kalırken, servet sahibi olanlar içinse bir yaşam tarzı.

oda.png

En pahalı otel 1 milyon liraya ulaşmışken, bölge bölge en uygun fiyatlı otellere gelin göz atalım:

AYVALIK'TA EN UYGUN FİYATLI OTEL 57 BİN 916 LİRA

Balıkesir'in Ayvalık beldesinde, 15-22 Haziran tarihleri arasında 2 kişi için 7 gecelik konaklama fiyatı 28 bin 999 lira... Bu kez her şey dahil konsept değil, yarım pansiyon yani sabah kahvaltısı ve akşam yemeği alabiliyorsunuz, öğlen yemeği dahil değil.

Ayvalık'ta her şey dahil konseptli başka bir otele baktığımızda ise yine aynı tarihlerde fiyatının 57 bin 916 lira olduğu görülüyor.

ayvalik.png

KUŞADASI'NDA EN UYGUN FİYATLI OTEL 29 BİN 900 LİRA

Aydın'ın Kuşadası beldesinde, 15-22 Haziran tarihleri arasında her şey dahil konseptli bir otelde 2 kişi için 7 gecelik konaklama fiyatı 29 bin 900 lira olarak görülüyor.

kusadasi-otel.png

BODRUM'DA HER ŞEY DAHİL OTEL 30 BİN 150 LİRA

Muğla'nın Bodrum beldesinde, 15-22 Haziran tarihleri arasında her şey dahil konseptli bir otelde 2 kişi için 7 gecelik konaklama fiyatı ise 30 bin 150 lira olduğu görülüyor.

bodrum.png

Gelelim son olarak Antalya'da her şey dahil konseptli en uygun fiyatlı otellere;

ANTALYA'DA HER ŞEY DAHİL OTEL 15 BİN 925 LİRA

Antalya'nın Kemer beldesinde, 15-22 Haziran tarihleri arasında her şey dahil konseptli bir otelde 2 kişi için 7 gecelik konaklama fiyatı 15 bin 925 lira olarak belirlenmiş. Diğer bölgelere göre daha uygun fiyatlı olan Antalya, tatilciler için cazip bir seçenek sunuyor. Ancak belirtilen fiyatlar otelin ve acentenin politikalarına bağlı olarak değişebilir.

antalya.png

FETHİYE'DE EN UYGUN KONAKLAMA 40 BİN LİRA

Muğla'nın Fethiye beldesinde, 15-22 Haziran tarihleri arasında her şey dahil konseptli bir otelde 2 kişi için 7 gecelik konaklama fiyatının ise 40 bin liraya ulaştığı görüldü.

fethiyes.png

royal-holiday-palace.jpg

Kaynak:halktv.com.tr