Çorap Devi 3 Şirketi İçin Konkordato İstedi

Çorap Devi 3 Şirketi İçin Konkordato İstedi
Livoni markası ile çorap üretimi yapan Fetih Çorap AŞ, içine düştüğü mali darboğazı aşamayınca mahkemenin yolunu tuttu. Muhammet Kapusuz, hem kendisi hem 3 şirketi için konkordato talep etti. Mahkeme, geçici mühlet kararını 1 ay daha uzattı. Bu kararla birlikte şirketler hacizlere karşı korumaya alınmış oldu.

Ekonomide yaşanan darboğaz kimi firmaları vurmaya devam ediyor. Çorap sektörünün önemli oyuncularından biri olan Livoni, yaşadığı ekonomik krizi aşamadı. Muhammet Kapusuz hem kendisi hem sahip olduğu şirketler için konkordato istedi.

3 ŞİRKETİ İÇİN KONKORDATO İSTEDİ

Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne yapılan başvuruda 50 milyon TL sermayeli Fetih Çorap AŞ ile Umo Dijital Çorap AŞ ve Livoni Dış Ticaret için konkordato talep edildi. Bu şirketlerin borçlarına kefil olan şirket sahibi Kapusuz için de benzer bir talepte bulunuldu.

whatsapp-image-2024-05-06-at-18-09-46-1.jpeg

HACİZLERE KARŞI KORUMAYA ALINDI

Mahkeme yapılan başvuru üzerine geçici mühlet kararı verdi. Karar 30 Nisan’dan başlamak üzere 1 ay daha uzatıldı. Bu kararla birlikte anılan şirketler ve Kapusuz, hacizlere karşı korumaya alınmış oldu.

Kaynak:halktv.com.tr