Vakıfbank'tan 2 Trilyon TL Katkı

Vakıfbank'tan 2 Trilyon TL Katkı
VakıfBank, 70. kuruluş yılını coşkuyla kutladı. Türkiye'nin ekonomik kalkınmasına 2 trilyon lira katkı sağlayan banka, birçok alanda varlığını sürdürüyor.

Türkiye'nin ekonomik kalkınmasına destek olmak amacıyla 1954 yılında 50 milyon lira sermaye ile kurulan VakıfBank, bugün Türkiye'nin halka açık en büyük bankası konumunda. Bankanın aktif büyüklüğü 2.8 trilyon liraya ulaşarak milli ekonomiye sağladığı 2 trilyon liralık katkı ile dikkat çekiyor.

GURUR VERİCİ 70. YIL KUTLAMALARI

VakıfBank, 70. kuruluş yılını Ankara ve İstanbul'da düzenlenen etkinliklerle kutladı. Yıl dönümü kapsamında Atatürkziyaret eden üst yönetim, anlamlı bir akşam yemeğinde bir araya geldi. Ayrıca, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen törende 15 ve 20 yılını dolduran çalışanlara kıdem ödülleri takdim edildi.

BİRÇOK ALANDA VARIZ

VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, 70. yıl dönümü ve Ramazan Bayramı'nın bir araya gelmesinin sevincini paylaşırken, bankanın finans ve finans dışı pek çok alanda ülke ve millet için çalıştığını vurguladı. Üstünsalih, sosyal sorumluluk projeleri ve sürdürülebilir ürünlerle hayatın içinde olduklarını belirtti.