Cem Yılmaz’dan ‘sahneyi terk etti’ haberlerine tepki: İkrah geldi ha

Cem Yılmaz’dan ‘sahneyi terk etti’ haberlerine tepki: İkrah geldi ha
Meslektaşı Hasan Can Kaya'ya şovunda yaptığı gönderme ve Necla Karahalil ile yaşadığı aşkla gündemde olan Cem Yılmaz bu defa son gösterisindeki bir olayla gündem oldu.

Komedyen Cem Yılmaz, "Gösterisinde taşkınlık yapan seyirciye sinirlenip sahneyi terk etti" şeklindeki iddialara karşı açıklama yaparak tepki gösterdi.

Yılmaz, sosyal medyada ve haber sitelerinde dolaşan videolar ve haberler üzerine bir açıklama yaparak olayı doğru şekilde anlatmadıklarını ifade etti. Geçen haftaki gösterisinde yaşanan bir olaya değinerek, 2000 kişilik seyircinin konforu için önemli olduğunu ve sahnede uzak bir bölgede 2 seyircinin taşkınlık yaptığını belirtti. Bu durumun seyircilerin gösteriyi duyamamasına neden olduğunu söyledi. Yılmaz, seyircilerin konforunu sağladıktan sonra gösterisine devam ettiğini vurguladı.

Ayrıca, haberlerin olayı abartarak veya yanlış şekilde yansıtarak "çocuk gibi haberler" yaptığını belirterek, uzun süredir bu işi yaptığını ve benzer durumlarla karşılaştığını ifade etti. Seyircilerin yaptığı yorumlara da gönderme yaparak, bu tür olayların nadir olmadığını ve haziran ayından sonra bir süre dinlenmeye ihtiyacı olduğunu espriyle dile getirdi.

Cem Yılmaz'ın mesajı şöyle:

“Bugün hiç takip edemedim gecen hafta olan bi hadise haber yapılmış.Yazılan doğru değil 2000 kişinin konforu için,seyircim,sahneye uzak bi bölgede 2 kişinin taşkınlık yaptığını ve sahneyi duyamadıklarını söyledi ben de konfor sağlandıktan sonra devam ettim…Cocuk gibi haberler yapmışsınız ..Seyirci şöyle dedi o da sahneden indi ne yahu ? Dün mü başladık bu işe ? Gösteriye gelen gelmeyen yorum yapıyor ikrah geldi ha ! :))) Allahtan oyunlar bitiyor biraz kafa dinlersiniz hazirandan sonra.”

Cem Yılmaz'ın taşkınlık yapan izleyicilerin salondan çıkarıldıktan sonra sahneye döndüğü öğrenildi.