İstanbul'da Lisede Dehşet Anları! Okuldan Atılan Öğrenci Müdüre Kurşun Yağdırdı!

İstanbul Eyüpsultan'da özel bir lisede skandal bir olay yaşandı. Irak asıllı olduğu öne sürül Y.K. isimli öğrenci okuldan atıldı. Öğrenci atılmasından 5 ay sonra okulu silahla bastı. Y.K. isimli öğrenci atılmasından sorumlu tuttuğu müdür İbrahim Oktugan'ı silahla ağır yaraladı.

İstanbul'da Irak asıllı olduğu öne sürülen Y.K. adlı öğrenci Eyüpsultan ilçesindeki özel bir lisede Aralık 2023'de öğretmeni ve ardından okul müdürü İbrahim Oktugan’la sorun yaşadı. Öğrenci yaşadığı bu sorunlardan dolayı okuldan atıldı.

Y.K. isimli öğrenci 5 ay sonra liseyi silahla bastı. Atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'ın odasına giren öğrenci, yanındaki silahla 5 el ateş etti. Oktugan ağır yaralanırken Y.K. olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyan öğrenci ve öğretmenler panik halinde sınıflarından dışarı çıktı. Oktugan hastaneye kaldırılırken durumunun ciddi olduğu belirtildi.

İstanbul Eyüpsultan’da sabah saatlerinde özel bir lisede gerçekleşen ve okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürünü silahla yaralayan öğrenci, olaydan sonra sosyal medya hesabından video paylaştı. Öğrencinin paylaştığı videodaki seslendirilen şarkıda ‘Kafasına sıktım’ sözleri dikkat çekti.

stanbulda-lisede-dehset-anlari-okuldan-atilan-ogrenci-kursun-yagdirdi.webp