Liverpool maçı trafik kazasına takıldı
İngiltere Premier Lig’in 31. haftasında oynanan Brighton – Liverpool karşılaşması, stadyum çevresinde meydana gelen trafik kazası nedeniyle planlanan saatinden 15 dakika geç başladı.
Yetkililer, güvenlik ve ulaşımda yaşanan aksaklıklar sebebiyle müsabakanın ertelenmesine karar verdi.
10-0 bitebilirdi demişti: 3. dakikada kendi bitti
WELBECK’TEN ÇİFTE DARBE
American Express Stadyumu’ndaki mücadelede ev sahibi Brighton, Danny Welbeck’in 14 ve 56. dakikalarda attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Liverpool’un tek golünü ise 30. dakikada Milos Kerkez kaydetti.
FERDİ KADIOĞLU 90 DAKİKA SAHADA
Brighton forması giyen milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, karşılaşmaya ilk 11’de başladı ve 90 dakika boyunca sahada kaldı. Kadıoğlu’nun performansı, Brighton’ın kritik galibiyetinde önemli bir rol oynadı.
LIVERPOOL’A ŞAMPİYONLAR LİGİ YOLUNDA DARBE
Galatasaray’ı eleyerek Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam eden Liverpool, ligde aldığı bu mağlubiyetle 49 puanda kaldı ve önemli bir kayıp yaşadı. Brighton ise puanını 43’e yükselterek alt sıralardan uzaklaşma yolunda kritik bir adım attı.
ZORLU FİKSTÜR BEKLİYOR
- Liverpool: Milli aranın ardından FA Cup çeyrek finalinde Manchester City ile karşılaşacak.
- Brighton: Ligde Burnley deplasmanına çıkacak.