18/24 ARALIK Haftası Burç Yorumu:

18/24 ARALIK Haftası Burç Yorumu:
Astrolog Saadet Gülbakan'ın Yorumuyla....

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU
YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU

Merkür'ün retro pozisyonu ve 22 Aralık'ta güneşin Oğlak burcuna geçişi ile sizin Kariyer ve İş hayatınızda yarım bıraktığınız, ya da dikkate almadığınız bazı teklifler tekrar bu hafta gündeminize gelebilir. Neptün’den aldığınız açıyla birlikte zihniniz daha aktif olacağı için bu alanda yeni hedefler belirleyebilir, yeni bağlantılar kurabilir ya da farklı bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Ailenizi ihmal etmeden iş hayatınızı kontrol altına almanız gerektiğini lütfen unutmayın.

21 Aralık tarihinde Venüs Uranüs karşıtlığı yeni bir finansal düzenlemeye gitmeniz gerektiğini ve paranızı kontrollü harcamanız gerektiğini işaret ediyor. Riskli ve gereksiz yatırımlardan uzak durmalı ticarette, alım satımlarda, imzalarda yani parasal olarak önemli kararlar alma zamanı olmadığından dikkatli davranmanız gerekiyor lütfen dikkat.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU
YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU

Merkür'ün retro pozisyonu ve 22 Aralık'ta güneşin Oğlak burcuna geçişi ile sizin yurtdışı, uluslararası ticaret, vize, pasaport, eğitimler, araç alım satımı alanında geçmişte yarım kalan bazı fırsatlar ve teklifler tekrar gündeminize gelebilir. Neptün'den aldığınız açıyla birlikte zihninizin daha aktif olacağı için, farklı bir bakış açısı geliştirebilir ve yarım bıraktığınız işleri tekrar hayata geçirebilirsiniz. Özellikle yakın çevreniz kardeş, kuzen, akraba, dostlar gibi kişilere karşı bu hafta biraz daha toleranslı davranmanız gerekebilir.

21 Aralık tarihinde Venüs Uranüs karşıtlığı ilişkilerde ani olaylar yaşayabilme durumunu işaret ediyor. Özellikle evliliklerde ilişkilerde ve varsa ortaklık yaptığınız kişiler onlarla ilgili bazı gizli saklı olayların ortaya dökülme durumları olabilir. Ayrıca bu hafta lütfen kredi kartınıza, şifrelerinize ve nerelerden alışveriş yaptığınıza çok dikkat edin.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU
YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU

Merkür'ün retro pozisyonu ve 22 Aralık'ta güneşin Oğlak burcuna geçişi ile yeni bir finansal planlamaya gidebilirsiniz. Hesapta olmayan bazı para çıkışları bu hafta sizi biraz zorlayabilir.

21 Aralık tarihinde Venüs Uranüs karşıtlığı sizi, çalışma ortamınızdaki kişilerle ani tartışmalara sürükleyebilir. Mesela beklediğiniz bir maaş zammı var ve o açıklandı ama siz bundan mutlu olmazsınız ya da iş ortamınızda arkanızdan dönen bir konuşmaya şahitlik edebilir ya da duyabilirsiniz. Sevgili ikizler ve yaylar bu hafta hem beden ve ruh sağlığınıza hem de patili dostlarınızın sağlığına dikkat edin lütfen. Bir de ani başlayan aşklar Merkür retroda size kalıcılık getirmez aman unutmayın ????

YÜKSELEN YENGEÇLER VE YENGEÇ BURCU
YÜKSELEN OĞLAKLAR VE OĞLAK BURCU

Merkür'ün retro pozisyonu ve 22 Aralık'ta güneşin Oğlak burcuna geçişi ile özellikle ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni yüzleşmeler ve farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bu farkındalıklar sayesinde kendinizi daha çok önemseyip yeni kararlar alma yoluna gidebileceğiniz bir haftaya giriyorsunuz.

21 Aralık tarihindeki Venüs Uranüs karşıtlığı eskide, geçmişte kalan kişilerin aniden ortaya çıkmasıyla sizi şaşkına çevirebilir. Merkür’ün retroda olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim.


YÜKSELEN ASLANLAR VE ASLAN BURCU
YÜKSELEN KOVALAR VE KOVA BURCU

Merkür'ün retro pozisyonu ve 22 Aralık'ta güneşin Oğlak burcuna geçişi ile birlikte arkadan dönen oyunlar, yüzleşmeler, farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki eksik ve yarım kalan işleri daha titizlikle tamamlayıp teslim edebileceğiniz bir hafta sizi bekliyor lütfen es geçmeyin. Neptün’den alınan açıyla birlikte daha yaratıcı içerikler üretebileceğiniz için üstlerden bir tebrik alma durumu da söz konusu olabilir. Retro öncesinde iş başvurusu yaptıysanız bu hafta cevap gelebilir. Özellikle hem beden ve ruh sağlığınıza hem de patili dostlarınızın sağlığına bu hafta lütfen dikkat edin..

21 Aralık tarihindeki Venüs Uranüs karşıtlığı sizi aile ve iş hayatınız arasında seçime zorlayabilir. Aile bireylerinden çok fazla çalıştığınıza dair ya da onları ihmal ettiğinize dair şikayetler almamak için dengeyi kurmaya özen gösterin lütfen.

YÜKSELEN BAŞAKLAR VE BAŞAK BURCU
YÜKSELEN BALIKLAR VE BALIK BURCU

Merkür'ün retro pozisyonu ve 22 Aralık'ta güneşin Oğlak burcuna geçişi ile birlikte eskiden hayatınızda olan ex aşklar, arkadaşlar ya da sosyal çevrenizden birilerinin geri dönüşüne şahitlik edebilirsiniz. Çocuğunuz varsa muhakkak yarım bıraktığınız bir sosyal aktivitesini yeniden başlamasına teşvik edin.

21 Aralık tarihindeki Venüs Uranüs karşıtlığı özellikle yakın çevreniz, akraba, kuzen, kardeş alanında sizi zıtlıklara, tartışmalara sürükleyebilir ani kopuşlara sebebiyet verebilir. Ve yurtdışı, uzaklar, ticaret alanında beklediğiniz cevaplar bu hafta gelebilir.

foto-link.jpg

Sevgilerimle
Astrolog Saadet Gülbakan
Instagram @astrologsaadetgulbakan
Twitter @saadetgulbakan