Efsanevi şarkıcı George Michael 53 yaşında yaşamını yitirdi (George Michael kimdir?)

Efsanevi şarkıcı George Michael 53 yaşında yaşamını yitirdi (George Michael kimdir?)
Ünlü İngiliz şarkıcı ve söz yazarı George Michael 53 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü yıldızın kalp yetmezliği sonucu öldüğü açıklandı. En bilinen şarkılarından "Last Christmas" (Geçen Noel) olan Michael'ın bir Noel...

Ünlü İngiliz şarkıcı ve söz yazarı George Michael 53 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü yıldızın kalp yetmezliği sonucu öldüğü açıklandı. En bilinen şarkılarından "Last Christmas" (Geçen Noel) olan Michael'ın bir Noel günü hayatını kaybetmesi acı bir tesadüf olarak hafızalara kazındı.

George Michael’ın ölümünü kamuoyuna menajeri duyurdu. Michael’ın Pazar günü Oxfordshire’daki evinde yaşamını yitirdiği bildirildi.

Polis, George Michael’ın ölümünde şüpheli herhangi bir durum olmadığını açıkladı.

George Michael eylül ayında İngiltere'nin Oxfordshire kentindeki bir restoranda bu şekilde görüntülenmişti. Bu fotoğrafın (FOTO: Splash News)

George Michael eylül ayında İngiltere’nin Oxfordshire kentindeki bir restoranda çekilen bu fotoğraflarının ardından bir daha görüntülenmedi. Fotoğraflardan ünlü yıldızın aşırı şekilde kilo aldığı gözleniyor.  (FOTO: Splash News)

Menajeri Michael Lippman, Associated Press haber ajansına yaptığı açıklamada, ünlü yıldızın kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybettiğini söyledi.

Michael en son 2011 yılında zatürre olmuş ve bu nedenle bazı konserlerini ertelemek zorunda kalmıştı.

İngiliz şarkıcının son 10 yılda uyuşturucu sorunları olduğu biliniyordu. 2006 yılında uyuşturucu aldıktan sonra araç kullandığını itiraf eden Michael’ın ehliyetine 2 yıl el konulmuştu.