Müşterilerine Küfürler Yağdıran Otel

Müşterilerine Küfürler Yağdıran Otel
Ankara'da bir otel sahibinin, müşterilerin yorumlarına verdiği yanıtlar sosyal medyayı isyan ettirdi. Yan odadan gelen seslerden rahatsız olan bir müşteriye "Aynı sesler sizin odadan gelmedi mi?" yanıtı veren otel sahibi bir kadın müşteriye ise "Sen kimin maşasısın, alet olma bunlara. Otel odasında odadan odaya geçersin, soyunmaktan giyinmeye vakit bulamazsın" dediği görülüyor.

Ankara'da bir otel sahibinin, müşterilerin otel hakkındaki yorumlarına verdiği skandal yanıtlar sosyal medyada infiale yol açtı. Yan odadan gelen seslerden rahatsız olan bir müşteriye "Aynı sesler sizin odanızdan gelmedi mi?" şeklinde yanıt veren otel sahibi, bir kadın müşteriye ise "Sen kimin maşasısın, alet olma bunlara. Otel odasında odadan odaya geçersin, soyunmaktan giyinmeye vakit bulamazsın" ifadelerini kullanarak tepkilere neden oldu.

otel2.jpeg

Otel sahibinin bu skandal yanıtları, Twitter'da #OtelSkandalı hashtag'i ile trend olmaya başladı. Birçok kullanıcı otel sahibinin tavrını kınayarak, işletmeye boykot çağrısı yaptı.

Olayın yaşandığı otel, Çankaya'da bulunan bir butik otel olarak biliniyor. Otel sahibinin ismi ise şu an için bilinmiyor.

otel4.jpeg

Sosyal Medyada Tepkiler:

Sosyal medyada otel sahibinin skandal yanıtlarına yönelik birçok tepki geldi. Kullanıcılar, otel sahibinin müşterilere karşı saygısız ve küfürlü tavrını kınayarak, bu tür işletmelerden uzak durulması gerektiğini savundular.

Bazı kullanıcılar ise otel sahibinin yaşadığı stresi ve zorlukları göz önünde bulundurarak, bu tür bir üslup yerine daha yapıcı bir yaklaşım sergilemesi gerektiğini belirttiler.

otel5.jpeg

Otelden Açıklama Geldi Mi?

Olayla ilgili otel tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Otelin internet sitesi ve sosyal medya hesapları da şu anda yorumlara kapatılmış durumda.