Sarıklı Cübbeli Tebliğciden Kadına Sözlü Taciz: Kadın O Anları Sosyal Medya Hesabından Paylaştı!

İzmir'de sarıklı cübbeli bir tebliğci önünde yürüyen kadına kıyafeti nedeniyle laf attı. Kadına "Cehennemde yanacaksın" dediği iddia edilen tebliğci "Yanacaksın demedim cehennem var dedim" sözleriyle kendisini savundu. Kadın, o anları kameraya kaydederek sosyal medya hesabından paylaştı.

İzmir’de raylı ulaşım aracı İzban’da bir tebliğci, önünde yürüyen bir kadına iddiaya göre "Cehennemde yanacaksın" dedi. Tebliğcinin sözlü tacizinin ardından ikili arasında tartışma yaşandı.

Kadın tebliğciye “Allah sana vahiy mi gönderdi de sen ‘cehennemde yanacaksın’ diyorsun” diye tepki gösterdi. Bu sözlerin üzerine tebliğci, kadına “Kitaplarda yazıyor. Öldüğün zaman göreceksin” yanıtını verdi. Tebliğcinin sözlerinin ardından sinirlenen kadın, “Sen ölenin ne hale geldiğini gördün mü? Senin edebin çocuklara tecavüz edilirken neredeydi?” diye sordu. Bu sözlerin ardından tebliğci, kadının bu sözlerine, “Sen onların yanında mıydın? Sıra sende miydi?” dedi.

1.png

Tebliğci, İzban istasyonunda bulunan yurttaşların da tepkisiyle karşılaşınca, “Ben cehennemde yanacaksın demedim. Cehennem var dedim” ifadelerini kullandı.

O ANLARI SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Kadın o anları sosyal medya hesabından, “Bakın az önce İzmir İzban’da kız yeğenimle beraber yürüyen merdivenlerden çıkıyorum arkadan bu ne idüğü belirsiz provokatif adam bana ve yeğenime “cehennemde yanacaksınız” diye bağırmaya başladı, üzerimde ne olduğu çok önemli değil ama yine de söyleyeyim bir kot bir tişört var. Bu taciz değil de ne, bu provokatif bir eylem değil de nedir?” sözleriyle yayımladı.

2.png

3.png

Etiketler :