11/11/2023: Kozmik portal açıldı …Bir dilek tutun çünkü yılın en kozmik günü sonunda geldi!

11/11/2023: Kozmik portal açıldı …Bir dilek tutun çünkü yılın en kozmik günü sonunda geldi!
Evrenle bağlantı kurmak ve paradigma değişikliği yapmak için mükemmel zamanı bekliyorsanız , bu 11/11/2023 Cumartesi sizin şansınız.

Bu yıl 11/11 portalı numeroloji sayesinde ekstra özel. 11/11/2023 tarihinin eklenmesiyle: 1 + 1 + 1 + 1 + 2 + 0 + 2 + 3 = 11, üçlü 11 olarak bilinen sonuçla sonuçlanır.

Gerçekliğinizi değiştiren, yeni olasılıklara alan yaratan nadir ve güçlü bir enerji portalıdır. Hayatınızın en etkili dönemlerinden birine giriyorsunuz. Önümüzdeki birkaç gün içinde söyledikleriniz ve görselleştirdikleriniz, yılın geri kalanının gidişatını belirleyecek. 11/11 portalının enerjisi, daha bilinçli olmanıza ve içsel varlığınızla bağlantı kurmanıza yardımcı olacak, ruhsal potansiyelinize erişmenize olanak sağlayacaktır.

Astrolojide 11/11 portalı nedir?

11/11 Portalı, takvim günü ve ayının dijital uyum içinde hizalandığı 11 Kasım'da gerçekleşen yıllık bir etkinliktir. Bu kozmik kapı ruhsal gelişimin sembolüdür ve sizi ilahi özünüze bağlama gücüne sahiptir. Bu yıl, 11/11 portalı Akrep burcundaki dramatik Yeni Ay'dan sadece birkaç gün önce açılıyor ve sizi korkularınızla yüzleşmeye davet ediyor. Bilinciniz genişleyerek fiziksel dünyanın yanılsamalarının ötesini görmenizi sağlar.

kadin-ve-doga.webp

Şu andan itibaren ay sonuna kadar Cosmos, kalbinizi zihninizle uyumlu hale getirmeniz için uygun enerji yaratıyor ve faydaların tadını çıkarmanız için size iki hafta veriyor. Ancak bundan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız ritüelinizi 11/11/2023 tarihinde saat 11:11'de gerçekleştirin. Bu, ne istediğinizi netleştirmek ve cesurca ifade etmek için mükemmel bir gün. Nasıl bir hayat istediğinizi düşünün. Net bir vizyona sahip olduğunuzda, onu gerçeğe dönüştürmek için tezahür ritüellerinden birini kullanabilirsiniz.

Yazarak

Yazmak, bilinçaltınızı yeniden programlamak ve hayallerinizi simyaya dönüştürmek için Çekim Yasasını kullanan güçlü bir tezahür aracıdır . Bu ritüelin gerçekleştirilmesi kolaydır ve yalnızca kalem, kağıt ve hayal gücü gerektirir. Başlamadan önce aurik alanınızı temizlemek ve titreşiminizi merkezlemek için hızlı bir meditasyonla başlayın. Daha sonra tütsü, mumlar, kristaller ve müzikle ortamı ayarlayın. Hazır olduğunuzda günlüğünüzü açın ve tezahürünüzü şimdiki zamanda yazmaya başlayın. Tezahürlerinizi "Ben..." veya "Ben de..." şeklinde ifade edin.

Bir fısıltı aracılığıyla

Kelimeler muazzam bir güce sahiptir ve fısıldama yöntemi, evrenin dikkatini çekmek için kullanılan popüler bir tezahür tekniğidir. Buradaki fikir, gün boyunca dileklerinizi ve hayallerinizi fısıldamaktır; bu, mesajlarınızın şekillenmeye başlaması için dünyaya gönderilmesine yardımcı olabilir. Fısıltı yöntemini uygulamak için gözlerinizi kapatın ve sessiz bir alanda rahatlayın. Daha sonra kendinizi tezahür ettirmeyi umduğunuz herhangi bir durumda görselleştirmelisiniz.

Etiketler :