AKP'li Vekil ile Bilal Erdoğan'ın Mesajlaşması Kameraya Yakalandı

Monako'dan paylaştığı ıstakoz fotoğrafı ile AKP'li birçok ismin tepkisini çeken AKP Milletvekili Şebnem Bursalı, parti içerisinde alay konusu oldu. Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın Bursalı'nın Istakoz yemesiyle dalga geçtiği konuşmalar kameralara yansıdı.

AKP içerisinde günlerdir süren ıstakoz tartışması yeni bir boyuta taşındı.

AKP Grup Toplantısı'na katılan Şebnem Bursalı'nın neşeli halleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank arasında dalga konusu oldu.

AKP'li Mustafa Varank'ın Bilal Erdoğan ile konuşmaları kameralara yakalandı. Gruba atılan Şebnem Bursalı'nın TBMM'deki neşeli anlarına ilişkin habere Bilal Erdoğan'ın "... çıkardılar ama" mesajına, Mustafa Varank 'ıstakoz' emojisi attı.

ERDOĞAN VE VARANK'TAN 'ISTAKOZ' TEPKİSİ

Now tarafından yapılan haberde, iki ismin mesajlaşmaları kameralara takılırken, Bilal Erdoğan'ın Şebnem Bursalı'nın Meclis'te neşeli hallerinin yer aldığı habere ilişkin "B*kunu çıkardılar ama" tepkisi verdiği, Varank'ın ise bu mesajı ıstakoz emojisiyle yanıtladığı görüldü.

8lgrb2vcy-2024-04-17t200929-096.png